sicond me siMichelinho ha scritto:io nn la sto difendendo ho dtt sl ke x arrabbiarsi così qlcs c'è.... rosaria ancor nun aiesc pazz...
mikèèèèèèèèèma ki aizz a kell ma sit pazz tt qnt ogg

sicond me siMichelinho ha scritto:io nn la sto difendendo ho dtt sl ke x arrabbiarsi così qlcs c'è.... rosaria ancor nun aiesc pazz...

ma vir e korr.....ij nagg ftt nnt a ess......ess m'aless kied scus a me si vulimm ric tt csMichelinho ha scritto:bho![]()
![]()
dovete kiarire tu e lei..... e se hai ftt qlcs di sbagliato kiedile scusa....

vabbu pnzall comm vuo tuMichelinho ha scritto:nn credo prpr ke rosy fa qst sceneggiate x snz nnt.... poi nn lo so![]()

sicuro ke nn hai ftt nessuna scemenza delle tue in qst ultimi tempiwanted man ha scritto:vabbu pnzall comm vuo tuMichelinho ha scritto:nn credo prpr ke rosy fa qst sceneggiate x snz nnt.... poi nn lo so![]()

ma allor nu vir tagg ritt ca na vec a primm re vacanz e pasqua....Michelinho ha scritto:sicuro ke nn hai ftt nessuna scemenza delle tue in qst ultimi tempiwanted man ha scritto:vabbu pnzall comm vuo tuMichelinho ha scritto:nn credo prpr ke rosy fa qst sceneggiate x snz nnt.... poi nn lo so![]()
![]()

ma ki a vo varè + a kella cosa brutt la rincell ka p me po pur murìMichelinho ha scritto:allora nn so ke dirti....veditela tu e lei....![]()
![]()
![]()

diglielo tu.......wanted man ha scritto:ma ki a vo varè + a kella cosa brutt la rincell ka p me po pur murìMichelinho ha scritto:allora nn so ke dirti....veditela tu e lei....![]()
![]()
![]()

pikkola_ballerina ha scritto:punto primo strunzill acal't ke parol..pkkè ijj nu magg alterat e sientm bon ijj ankor nu esc pazz..si tu ka na mai tnut a cap ngopp o cuoll..e po nu dic pall ka stammatin c'amm vist..qnd ric tu m stai semp nguol..t piac eh..t n vnì cu me..po però nu m saij..ma accirt..strunzill...

vabbè rosy... le scemenze le dice... ma lo fa x skerzare x mettersi in mostra...se ha dtt qlcs di male nn lo ha dtt x ferirti.... pensopikkola_ballerina ha scritto:mikè ij a kist o palev to giur...

pikkola_ballerina ha scritto:punto primo strunzill acal't ke parol..pkkè ijj nu magg alterat e sientm bon ijj ankor nu esc pazz..si tu ka na mai tnut a cap ngopp o cuoll..e po nu dic pall ka stammatin c'amm vist..qnd ric tu m stai semp nguol..t piac eh..t n vnì cu me..po però nu m saij..ma accirt..strunzill...

pikkola_ballerina ha scritto:mikè ij a kist o palev to giur...

O SUONN FORT :113: :113: :113:juliard ha scritto:pikkola_ballerina ha scritto:mikè ij a kist o palev to giur...
rosy calmaaaaaaaaaaaaa huhuhuh

gerà vir arò a ij a scavà e patansi tutt tu ha scritto:per succedere tutto qst un motico ci deve pur essere

antò ma enn o ver........o fatt k tagg ritt ncopp a msn.................pcciò se inkazzatwanted man ha scritto:gerà vir arò a ij a scavà e patansi tutt tu ha scritto:per succedere tutto qst un motico ci deve pur essere

ma ess no sap nemmen ka ij cigg domanday e po ij nu ciagg maj ritt xciò......nn è p kellultras.juventino ha scritto:antò ma enn o ver........o fatt k tagg ritt ncopp a msn.................pcciò se inkazzatwanted man ha scritto:gerà vir arò a ij a scavà e patansi tutt tu ha scritto:per succedere tutto qst un motico ci deve pur essere

si è p kell ma ditt ess............e po qnd nuj stevm o mommy tu ca ritt....wanted man ha scritto:ma ess no sap nemmen ka ij cigg domanday e po ij nu ciagg maj ritt xciò......nn è p kell